Ca'Botta Tenuta Cajo Amarone della Valpolicella 2016
Kokkens anbefalning

Kokkens anbefalning

Passer også utmerket uten mat, som aperitiff, sushi, sashimi, sjømat, sjøkreps, krabbe, reker, gambas, fugl, småvilt, kylling, fisk- også stekt fisk som ørret, torsk, desserter.

Ca'Botta YM Prosecco

Prosecco, Veneto, italia

En frisk pg smakrik Prosecco fra Ca’Botta, med mye og behagelige små bobler

169,- kr

0,75 l, 11,5%

Om leverandøren
Tenute Ca'Botta - en italiensk innovativ vingård som spesialiserer seg på å lage tørre viner av tørkede druer i Valpolicella-området

Råstoff
Glera 100%

Smaksbeskrivelse
Lys mot gul. Frisk frukt mot pære og røde epler. Sitrus- og eplepreget, hint av kjeks og mineraler.

Appellasjon
DOC

Jordsmonn
Kalkholdig

Vinmark
Druene dyrkes 380 - 520 meter over havet i solrike, sørvestlige skråninger i Amarone della Valpolicella.

Vinifikasjon
Druene håndplukkes. Presses forsiktig og deretter fermentering på temperaturkontrollerte ståltanker. Spontanfermentert.

Lagring

Lagringspotensiale
Drikkeklar, ikke egnet for lagring.

Sukker/Syre
15,5 g/l sukker / 6,0 g/l syre

Passer til
Aperitiff, skalldyr, sushi, sashimi, dessert

Serveringstemperatur
4–8 grader

Varetype:
Musserende
Varenummer:
11230601
Skanlog nummer:
9063105
Veil. pris HoReCa:
135,- kr
EPD nummer:
Produktutvalg:
Bestillingsutvalget
Sertifisering:
Konvensjonell

Tlf.: 922 67 981
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Lillevannsskogen 61
0788 OSLO

Få vintips fra oss på e-post!

Vi kommer ikke til å spamme ned innboksen din, vi sender maks et nyhetsbrev pr. mnd.

© Divinus AS. Alle rettigheter reservert.