

Kokkens anbefalning
Lammestek, lammesadel, fårikål, hjortefilet, elggryte, biff, Thai biffsalat, småvilt, helstekt andebryst, crispy duck, ost – passer også utmerket uten mat.
Ca'Botta Carbernet Sauvignon 2019
Valpolicella, Veneto, italia
En unik Cabernet Sauvignon fra Ca’Botta, basert på tørkede druer – Appassimento
175,- kr
0,75 l, 13%
Om leverandøren
Tenute Ca'Botta - en italiensk innovativ vingård som spesialiserer seg på å lage tørre viner av tørkede druer i Valpolicella-området
Råstoff
Cabernet Sauvignon 100%
Smaksbeskrivelse
Rubinrød. Aroma med fremtredende elementer av modne kirsebær, urter og krydder. Kraftfull, kompleks og strukturert med bløte tanniner og god lengde.
Appellasjon
IGT
Jordsmonn
Kalkholdig
Vinmark
Druene dyrkes 380 - 520 meter over havet i solrike, sørvestlige skråninger i Valpolicella.
Vinifikasjon
Druene håndplukkes. Alle druene er tørket i 30 dager i frisk, ventilert fjellluft.. Spontanfermentering i ståltank.
Lagring
12 md. flaskemodning.
Lagringspotensiale
Drikkeklar nå, men kan også lagres, 4-5 år fra årgangen
Sukker/Syre
4,9 g/l sukker / 5,4 g/l syre
Passer til
Storfe, Småvilt, Lam og Sau, Ost
Serveringstemperatur
16 til 18 grader
Varetype: | Rødvin |
Varenummer: | 12104701 |
Skanlog nummer: | 9066554 |
Veil. pris HoReCa: | 143,- kr |
EPD nummer: | |
Produktutvalg: | Bestillingsutvalget |
Sertifisering: | Konvensjonell |